Algemene en specifieke voorwaarden.

Algemene voorwaarden lidmaatschap

Iedere kok en chef in de zorg kan lid worden van de beroepsvereniging indien hij/zij een erkend diploma/certificaat van kok kan voorleggen of minstens 3 jaar ervaring kan aantonen als kok in de zorgende sector.

De zorg bestaat uit ziekenhuizen, gezondheidsinrichtingen en –diensten voor gezins- en bejaardenzorg, opvoedingsinrichtingen in het kader van gehandicaptenzorg en bijzondere jeugdzorg, maatwerkbedrijven (de vroegere beschutte en sociale werkplaatsen), de socioculturele sector, het onderwijs, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en de sociale sector. De opsomming is niet limitatief.

Voorwaarden vakgroepen

Chefs in de zorg

In het bezit zijn van een erkend diploma/certificaat van kok of minstens 3 jaar ervaring kunnen aantonen in een zorgende sector (zie algemene voorwaarden).

Chefs Gastro-engineering in opleiding

Zelfde basisvoorwaarde als chefs in de zorg + geslaagd zijn in minstens 1 module van de opleiding Chef Gastro-engineering.

Chefs Gastro-engineering kort & lang traject

Zelfde basisvoorwaarde als chefs in de zorg + geslaagd zijn in alle modules van kort en/of lang traject inclusief de stage van de opleiding Chef Gastro-engineering.