INSPIRATION Wallonia | netwerk – event

Bent u op zoek naar een pak originele en onverwachte suggesties voor uw volgende meeting, incentive of event in Wallonië?  Neem dan op vrijdag 26 mei deel aan het inspiratiecongres ‘INSPIRATION Wallonia’ dat plaatsvindt in Faculty Club in Leuven.  Het congres start om 9u30 en eindigt om 14u00.  Deelname is gratis, incl. toplunch.   

Tijdens dit inspirerende congres opent spreker Filip Muyllaert voor u een schatkamer aan originele en onverwachte ideeën uit Wallonië: u maakt kennis met verrassende vergaderlocaties, buitengewone activiteiten voor groepen, aparte ideeën voor uw volgende teambuilding, verborgen locaties voor lunches of diners, enz. 

U kunt ter plaatste ook netwerken met meer dan 15 lokale aanbieders uit Wallonië.  En genieten van het prachtdecor en de topcatering van Faculty Club! Bent u (of één van uw collega’s) er straks ook bij?  Registreer dan vandaag nog via www.inspiration-wallonia.be en sta straks versteld van wat het wondermooie Wallonië u te bieden heeft! 

Mail en info via inspirationX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: