Textuurmodificatie | 3RFD

Onze beroeps organisatie werkt nauw samen met de Europese referentie regio de Three Rivers FoodDelta (3RFD). Hierdoor krijgen we ook de laatste nieuwtjes en stand van zaken in de projecten en onderzoeken lopende bij 3RFD.

Hij groeit razendsnel, dat broertje van Smaaksturing.

Pas geboren in de Lage Landen en volgende week donderdag 16 maart al meteen voorgesteld in San Francisco op het wereldcongres dysfagie door dr. Leen Van den Steen, logopediste – wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Universitair Revalidatiecentrum voor Communicatiestoornissen Antwerpen.

De presentatie wordt van nabij gevolgd door de chefs gastro-engineering die betrokken zijn in het onderzoek (o.l.v. Martijn van Gemst) en uiteraard ook door het Center for Gastrology en CRIGA.

Wordt vervolgd.

Edwig Goossens

Onze beroeps organisatie werkt nauw samen met de Europese referentie regio de Three Rivers FoodDelta (3RFD). Hierdoor krijgen we ook de laatste nieuwtjes en stand van zaken in de projecten en onderzoeken lopende bij 3RFD.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: